Emma, 18
Submitted Jul 21, 2007
Have met my father Emma has met her father
Decided to not stay in contact Emma decided not to stay in contact with her father
Grew up with, never felt loved Emma grew up with her father but never felt truly loved
När jag fyllde åtta hade mamma och pappa bestämt att de skulle skiljas, detta av en ton anledningar som att han var otrogen och snodde alla hennes pengar. Mamma sitter nu och betalar av mängder av lån som han lämnat efter sig. Han är inte död. Än.
Till en början bodde jag och mina två bröder tillsammans med honom, varannan helg men sedan bodde vi där varannan vecka.
Han började ganska tdigt med att tala om för mig hur ful och äcklig jag var. Jag kommer ihåg en gång när vi var utomlands, jag hade precis fyllt 12 och helt enkelt börjat växa, bli kvinna. Han talade om för mig hur bröst egentligen skulle se ut och hur jag skulle göra för att de skulle vara så fina för mäns ögon som möjligt. Han har alltid tittat på min kropp, enda sedan jag var liten. Han brukade titta i porrtidningar tillsammans med mig..
Men efter denna resa, handlade det inte längre bara om ord, han tog till handling också. En av hans favoritsaker var att jag skulle sitta på honom i soffan framför tvn och att han runkade samtidigt. Jag var inte tillåten att varken prata eller gå därifrån. Jag kommer inte ihåg om han faktiskt kom eller inte, bara hur handen gled upp och ner.
Detta hände varje dag tills jag tog mig därifrån. Jag började skära mig för att få bort lukten av hans fingrar, han var kedjerökare och jag glömmer aldrig lukten av bläck, papper och rök.
Än idag ser jag och känner jag hans händer på min kropp. Jag önskar ibland att mamma hade förståt. Jag tror att jag i något vagt ögonblick skrek det till henne men .. Min pojkvän idag, sedan två år tillbaka säger att jag ska gå frammåt.
Jag önskar att jag bara kunde ha en normal pappa. En pappa som inte tänder på flickor, och absolut inte "sin egen flicka". Många gånger har jag klandrat mig själv. Men oavsett hur mycket jag hatar honom, det han hjorde och för hur han fortfarande mår mig att må över mig själv, vill jag ha en pappa. En pappa som hämtar mig efter festens slut, en pappa som sticker till en 100lapp för att gå på bio. EN pappa som kan vara morfar till mina barn. En pappa som tar hand om min mamma. Jag önskar att det kunde ta slut, att jag slippr tänka. Jag önskar att jag bara kunde glömma. Men trots allt, vill jag bara ha en egen pappa. En NORMAL, älskvärd och modig pappa. Inte en störd, alkoliserad apjävel. VIll sluta skämas, jag har int gjort ngt fel, ändå är det jag som måste försvara honom. Aldrig säga ett ont ord.